Neem contact met ons op DE WITTE RAAF LEVERT UITSLUITEND AAN ZAKELIJKE KLANTEN

Inloggen KOOS

   

Direct contact met De Witte Raaf:

0341-552402

 

Merken

De Witte Raaf: voor al uw relatiegeschenken en bedrijfskleding

Ook voor bedrukking van o.a. bedrijfskleding, promotieartikelen en relatiegeschenken

De Witte Raaf is al jaren actief op de markt voor promotieartikelen, relatiegeschenken, themapakketten, promotioneel textiel, sport- en bedrijfskleding. Wij combineren met succes de voordelen van een zakelijke, professionele webwinkel met de warmte van persoonlijke advisering. Juist dat maakt ons uniek!

Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland! 
De Witte Raaf Ermelo is aangesloten bij MVO Nederland. Dit betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo biedt De Witte Raaf plaats voor zogenaamde 'SW-ers'. Mensen met een SW-indicatie hebben een lichamelijke, verstandelijke en/of psychische handicap. De Witte Raaf biedt ook hen een arbeidsplaats en geeft hen daarmee ook een kans om werkzaam te zijn en zich daardoor te ontwikkelen. Lees hier meer over MVO Nederland en/of bekijk hier ons profiel op de website van MVO Nederland.

Groot assortiment
Op deze site vindt u een groot assortiment van verschillende, met zorg geselecteerde, leveranciers.  Wilt u persoonlijk advies? Een team van deskundige, enthousiaste medewerkers ondersteunt u graag

  • bij het maken van plannen voor een opvallende promotie van uw bedrijf,
  • het kiezen van een stijlvol relatiegeschenk of
  • de aanschaf van bedrijfskleding

Ook geven wij u graag goede tips voor een creatieve verpakking of het professioneel aanbrengen (bedrukken, graveren of borduren) van een logo of tekst op bijvoorbeeld een cool gadget of een originele give-away.

Scherpe prijzen
Door ons grote aantal leveranciers en de inkoop van artikelen vanuit o.a. het Verre Oosten zijn onze prijzen bij grote aantallen extra aantrekkelijk. Met veel plezier maken wij vrijblijvend een scherpe offerte voor u!

Wilt u eens vrijblijvend een kijkje bij ons komen nemen en persoonlijk overleg? Op afspraak bent u van harte welkom! Bel (0341)-552402. Mailen mag natuurlijk ook!

Snelle aflevering
Heeft u uw bestelling eenmaal geplaatst, dan staat onze eigen bezorgservice garant voor een snelle aflevering.

De Witte Raaf Ermelo

De Witte Raaf
Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo
Nederland

Telefoonnummer: 0341-552402
Website: www.dewitteraafermelo.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasedewitteraafermelo.nl

Directeur: John Raven
KvK nummer: 0805 9704

BTW nummer: NL8199.68.687.B01

Bank informatie

Rekeninghouder: De Witte Raaf
Bank naam: SNS
SWIFT: SNSBNL2A
IBAN: NL35 SNSB 0820 0768 13

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 0341-552402 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasedewitteraafermelo.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top