Neem contact met ons op DE WITTE RAAF LEVERT UITSLUITEND AAN ZAKELIJKE KLANTEN

Inloggen KOOS

   

Direct contact met De Witte Raaf:

0341-552402

 

Merken

Overgooiers

Overgooiers of hesjes in verschillende soorten, kleuren en maten


Overgooiers, beter bekend als hesjes, worden gebruikt voor heel veel verschillende doeleinden. De hesjes worden vaak gebruikt om teams van elkaar te onderscheiden op trainingen, om kinderen extra op te laten vallen in het verkeer, tijdens een sponsorloop of tijdens protestacties. Wat er ook verzonnen wordt: met hesjes val je extra op!

Bij De Witte Raaf Ermelo is er een uitgebreid assortiment overgooiers beschikbaar voor elke gelegenheid. U kunt deze onbedrukt afnemen, maar wij verzorgen ook graag de bedrukking (al dan niet in kleur) van het hesje. Met een logo, slogan of nummer valt het hesje nog meer op!

De hesjes / overgooiers zijn verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren, namelijk: 
geel, oker, oranje, licht oranje, licht blauw, grijsblauw, kobaltblauw, donkerblauw, roze, rood, beige, bruin, bordeaux, paars, grijs, groen, grasgroen, donkergroen, signaal geel, signaal oranje, wit en zwart.

Bekijk hier de bijbehorende kleurkaarten.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van overgooiers. Klik op 'Meer informatie' om meer details en eigenschappen over de overgooier te bekijken. U kunt dan ook direct een offerte- of informatieaanvraag indienen. U ontvangt dan geheel vrijblijvend (!) een offerte.

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Stel direct uw vraag of bel naar 0341-552402.

Artikelen 1 tot 12 van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Back to top